Dizajniranje savršen web stranice za vašu tvrtku

Profesionalni Web dizajn

Dok oba davatelja mobilnih usluga tvrde da je njihov pristup najbolji, oni su oba oformljen proizvoda koji čine različite izjave o principu neposredne intuicije. Google u biti govori: “napravili smo proizvod koji bi mogao biti više intuitivan — i želimo da nam reći to. Uživajte!” Apple tvrdi da “smo proizvoda za koje postoji racionalna alternativa. Uživajte!”

Tržišni udio podijeljena između Android i iPhone sugerira Android je više popularan (78% da Apple je 17,8%), no Apple je 92% dobiti udio u smartphone industriji predlaže jači proizvoda da su ljudi spremni platiti više za. Ova napetost ističe da što je intuitivan za mene možda neće biti intuitivan za vas. Pa, zapamti to, prilikom dizajniranja za intuiciju, suosjećati s ciljnog kupca.

Recimo da ste stavili svoj dating šešir na (ili na) i se atraktivan i zainteresiranih osoba van na večeru, dijeljenje vina i vlasništvo velik vrijeme. Kako večer prolazi, je spoznala te da ta osoba ima nevjerojatna priča, skromni samoobzir i pravi srce za druge. Prestati viđati svoju atraktivnost i sada su strastveno znatiželjan da upoznaš tu osobu. Dakle, drugi datum. Na isti način, kada korisnik proizvoda neočekivano otkriva ljepotu ispod (skrivene vrijednosti), žele nastaviti koristiti proizvod.

Loš proizvod je onaj koji radi točno ono što se kaže — i to je to, nema više. Nastavljajući datuma analogija, ako umjesto toga pronašli atraktivnim osoba biti egoistično i lajav, onda ti bi završila s želju za drugi datum. Isto tako, dobar proizvod radi upravo ono što ona kaže, i dodaje “lagniappe”.

Ako ste poduzetnik, morate dodati ovaj francuske riječi vašeg vokabulara. Lagniappe znači “dodatni bonus ili poklon.” U lagniappe je 13 prstena u krušnoj desetak. To je topli čokoladni kolačić za vas čeka na krevetu DoubleTree sobi.

Vrlo je važno da se oblik i boja slažu proizvoda radi. Sve proizvode — li knjige, šalice, aplikacije, odjeća – su oblik i boju za određenu svrhu. Na primjer, kroz generacije iPhone, najvidljivije promjene su u obliku i boji-većih dimenzija, nova boja, zaobljenih rubova. IPhone 6 je vrlo namjerno puštena sa samo tri boje: zlatne, srebrne i prostor siva.

Zašto ove boje? Zato što izražavaju namjeni proizvoda. Ako nijansa zlato ili srebro je mrvicu dublje, boja bi rekao, “flash i glitz,” umjesto “inteligencija i moć.” Ako ste uklonili “prostor” od “prostor sive”, boja je “dosadno” umjesto “maštovit”. Koristan proizvod može uništiti krivo oblika i boja. Uzimajući pravo je važno.

Sada je tvoj red. Ako ste pročitali ovaj daleko, onda znate o šest dizajn načela inspiriran svjetski najveći proizvod web dizajner i kako su odnosi na 15 proizvoda smo pogledali. To probati ovaj vanjska strana se, pokupite proizvoda — možda tvoje, možda slučajan jedan, možda web stranicu ili mobilnu aplikaciju — kroz šest koraka testa dizajna proizvoda.

Kako vaš proizvod stog gore? Podijelite u komentarima koji proizvod izabrao si i rezultat je dobio. Kratica SIBIAM može vam pomoći da zapamtite načela. Kako se navikneš na primjene ovi principi, ćete iznenađeni kako vaš um preuzima na male stvari cijeniti, ili promijeniti, u proizvodima se susrećete svaki dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation